Kesäkausi 2022

M/S Satu-Alus

KesäkauDEN 2022 risteilyt

Lähde kanssamme M/S Satu-aluksella risteilylle Päijänteelle, reiteille tai kohti Vuoritsalon saarta, jossa sinua odottaa kaunis luonto ja Vuorikievari saunoineen sekä korkealla saaren laella kalaisa erämaalampi. 

Varaukset välittää Taksivene JKL puh. 044 244 3518

Kesäkauden risteilyreitit ajalla 4.6. - 27.8.2022

Huom. Tilausristeilyt aina 30.9. saakka

Kesäkauden 2022 risteilyreitti kulkee jylhänkauniin pohjoisen Päijänteen saaristossa. Kippari kertoo risteilyn aikana järvialueen kiinnostavaa historiaa. Risteily tukee vähempiosaisten kuntouttamista työelämään. Säävaraus.

  • Alukselta ostettavissa virvoitusjuomia, jäätelöä ja pientä purtavaa.
  • Satu-alus pysähtyy tarvittaessa jättämään risteilumatkustajia Viherlandian-, Kuokkalan Kartanon-, Savuntuvan-, Vehryt Noukan- ja Juurikanlaituriin.

Torstaisin Juurikka

Juurikkaristeily klo 12.00 ja klo 17.00 paluu satamasta Juurikassa 30 min. Pysähdys, jonka jälkeen palataan lähtösatamaan.

Lauantaisin Koskenhenki

Koskenhenki-risteily klo 10.00 ja klo 16.00 satamasta Koskenhenkeen 30 min. Pysähdys, jonka jälkeen palataan lähtösatamaan.

Varaukset välittää Taksivene JKL puh. 044 244 3518

Opastuksesta vastaa Tavolo Bianco Oy, Säynätsalon kunnantalo.

Lähtö- ja paluusataman voi valita oman aikataulun mukaan. Aluksen kotisatama on Jyväskylän keskustan satamassa. Alus voi ottaa matkustajat kyytiin/jättää kyydistä myös Juurikkasaaressa, Hotelli Alban laiturilla tai Savutuvan Apajalla. Alvar Aallon Koetalolla Muuratsalossa tutustut oppaan johdolla sisä- ja ulkotiloihin sekä Aallon omaan savusaunaan! Paluumatka Jyväskylän keskustaan ajetaan Vuoritsalon itäpuolelta Siikasalmen kautta.

Tutustu kohteeseen VisitJyväskylän sivuilta.

M/S Kulkuri 1-5 hlö

M/S Satu max. 28 hlö

Tiedustelut ja varaukset venekyytiin

Varaukset välittää Taksivene JKL

puh. 044 244 3518

taksivenejkl@gmail.com

Tiedustelut ja varaukset opastukseen

Tavolo Bianco

puh. 046 582 1060

info@tavolobianco.com

Päivä Vuoritsalossa

Edestakainen vesimatka kestää 1,5 h perilläoloon jää näin ollen n. kuusi tuntia. Ajan voi käyttää monimuotoisessa ”erämaasaaressa” vaeltamiseen, marjastamiseen, sienestämiseen. Löytöretkeen saaren pohjoisosaan Vuoripeikon lammelle ja löytää reitin varrelta peikon rumpukivi. Perheen lapset saattavat nähdä vilaukselta jopa vuoripeikon tai saaren menninkäisen. 

Päivään voi yhdistää Vuorikievarissa saunomisen, uimisen, makkaratulet ja muun puuhastelun kievarin upeissa tunnelmissa. 

retkipäivä Vuoritsalossa noin 7 h

Vuoritsalo - satama