AJANKOHTAISTA

KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA PÄÄTTYY VUODEN 2023 LOPUSSA

Julkaistu 15.11.2023

Aiemman toimintamme keskeisin asia, eli kuntouttava työtoiminta päättyy 31.12.2023. Yhdistys on kehittänyt uutta toimintaa ja tulemme jatkamaan nuorten tukemista ja auttamista uusilla toimintamuodoilla.  

Pitkäaikaiseille työttömille nuorille järjestimme toimitiloissamme, ympärivuotista kuntouttavaa työtoimintaa. Työpajassa purettiin maa-ja jalometalleja sisältävää pienelektroniikkaa, skannattiin kuva-arkistoja ja kierrätettiin kirpputorille käyttökelpoista tavaraa.

HÄPPENINKI-YHTEISÖ

Julkaistu 21.8.2023

Yhdistämme nuoret Jyväskylässä eri häppeninkien avulla!
Ensimmäinen Häppeninki lauantaina 26.8.2023 | Klo 12:00-15:00 | Matarankatu 6 | Matara-sali, B-puoli


Häppeninkejä nuorille Keski-Suomessa eri teemojen merkeissä
Häppeningit ovat nuorille rakennettuja tapahtumia, joiden tavoitteena on uusien kavereiden löytäminen, yhdessä tekeminen ja hyvän tekeminen. Tapahtumat luodaan ja suunnitellaan eri teemojen ympärille.

Etsimme yhteistyökumppaneita hankkeisiin nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi

Etsimme yhteistyökumppaneita hankkeisiin nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi

Julkaistu 24.4.2023

Ketään ei jätetä rannalle, Jyväskylä ry on uudella kokoonpanollaan käynnistänyt Keski-Suomen hyvinvointialueen rahoittaman kehityshankkeen syrjäytymisvaarassa olevien nuorten ja työttömien hyvinvoinnin edistämiseksi. Toivomme nyt löytävämme paikallisia yhdistyksiä ja järjestöjä kartoittamaan yhteistyömahdollisuuksia nykyisiin ja tuleviin hankkeisiin.

Merkittävimpiä nykypäivän haasteita nuorten arjessa ovat tutkitustikin liikunnan vähäisyys ja hyvinvointia tukevien sosiaalisten kontaktien puute. Koska KEJR ry haluaa keskittyä yhä enemmän ennaltaehkäisevään työhön, uuden kehityshankkeemme kärjet ovat matalan kynnyksen liikunnan järjestäminen ja nuorten mentorointiohjelman kehittäminen. Kehitystyötä teemme mm. yhdessä asiantuntijoiden ja Advisory Boardin tuen avulla, mutta tämän lisäksi tahdomme verkostoitua vahvemmin paikallisten samalla kentällä työskentelevien kanssa. 

 
Järjestämmekin siis yhteistyöstä kiinnostuneille nuorten parissa toimiville yhdistyksille ja järjestöille verkostoitumistilaisuuden keskiviikkona 24.5. klo 13-16 Crazytown Jyväskylän tiloissa. Tilaisuuden tarkoitus on jakaa tietoa ja kartuttaa mahdollisuuksia yhteistyöhön puolin ja toisin. Kerromme yhdistyksemme toiminnasta, nykytilanteesta ja siitä, mitä voimme toisille tarjota – ja toivomme kuulevamme myös teistä!
 
Kutsumme tilaisuuteen nuorten hyvinvoinnin parissa jo työtä tekeviä yhdistyksiä ja järjestöjä. Mikäli olet osa tällaista porukkaa ja kiinnostuksesi heräsi, mutta sähköpostiinne ei ole tipahtanut tapahtumakutsua, laita meille viestiä! Tilaisuuteen on rajoitettu osallistujamäärä (max 10 henkilöä) ja otamme ilmoittautuneet mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduttehan siis mahdollisimman pian, viimeistään 19.5.
INFO
Lisätietoja tilaisuudesta antaa yhdistyksen puheenjohtaja Jari Kivimäki (pj [ät] kejr.fi) ja Lyydia Luomanmäki (toimisto [ät] kejr.fi). Ilmoittautumiset osoitteeseen: toimisto [ät] kejr.fi
 
Mitä: KEJR ry:n verkostoitumistilaisuus nuorten parissa toimiville yhdistyksille
Missä: Crazy Town Jyväskylä, Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä
Milloin: keskiviikkona 24.5. klo 13-16
 
Tervetuloa!